Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Velkommen til Billund kommune

Børnenes Hovedstad · En af Danmarks bedste erhvervs- og turistkommuner og Nordeuropas sjoveste legeplads

Centralt placeret på grænsen mellem Øst- Syd-, Midt- og Vestjylland er Billund Kommune et strategisk godt sted at bosætte sig, hvis man har fokus på job- og karrieremuligheder og samtidig ønsker at bo i en kommune, hvor rammerne for familielivet er trygge og byder på uanede muligheder.

- Så velkommen til Billund kommune

 

 

Børnene er i fokus

Billund er Børnenes Hovedstad, og vi har i Billund kommune et helt særlig fokus på at skabe de bedste muligheder for børn og deres familier, uanset om det handler om at træde de første spændende skridt ind i dagpleje/vuggestue, de næste vigtige skridt i skole og på ungdomsuddannelse eller de mange forskellige og udviklende skridt i fritiden.

I Billund kommune finder du dagpleje og vuggestuer, samt moderne daginstitutioner og syv kommuneskoler i forskellig størrelse. I kommunen er der også international skole og  international børnehave, samt private børnehaver og skoler. Alle steder er der fokus på leg, læring og kreativitet.
Samtidig er vi uden tvivl Nordeuropas sjoveste legeplads med LEGOLAND, LalandiaLEGO House og WOW Park foruden et hav af mindre attraktioner og legemuligheder.