Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Service der gør en forskel

Gode tilbud til en god start ... Vores hjælp består bl.a af de gode råd og vejledning. Bosætningskoordinatoren vil være jeres sparringspartner samt være hele familiens vejleder, hjælpe til med at bevare overblikket i alle de opgaver, som altid vil være forbundet med et jobskifte og ikke mindst en flytning.

 

Vi tilbyder i samarbejde med Billund Kommune alle virksomheder hjælp i jeres rekrutteringsproces, når I ansætter nye medarbejdere ...

 

Gode tilbud til en god start ... vores bosætningskoordinator tilbyder at bidrage med information, gode råd og vejledning om at flytte til Billund kommune. Servicen består konkret af råd og vejledning, om bl.a. job til ægtefælle, bolig, pasningstilbud, skole, uddannelse, fritid, oplevelser, kultur og ikke mindst opbygning af nyt netværk – Kort sagt, vil vi gerne være sparringspartner for jeres medarbejdere i forhold til at flytte til Billund kommune.

Vi vil derfor gerne i kontakt med alle jeres nye medarbejdere. Både for at fortælle om alle mulighederne og de gode fordele ved at vælge Billund Kommune, som ny arbejdsplads og bopælskommune.
Vi kan helt konkret tilbyde medarbejdere i de lokale virksomheder, en sparringspartner allerede inden de flytter hertil ...

 

Har I spørgsmål angående vores erhvervsservice så kontakt:

 

Marianne Thomsen på telefon +45 2269 2498 | mkt@billunderhverv.dk