Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Erhvervs- og arbejdsliv i Billund kommune

Med særlig fokus på aktører, som arbejder med leg, læring og kreativitet understreger Billund Kommune det målrettede fokus på erhverv og turisme og på strategien om, at Billund er Børnenes Hovedstad.

Billund Kommune er en af Danmarks mest erhvervsvenlige kommuner 

Dansk Byggeri har kåret Billund Kommune som Danmarks mest erhvervsvenlige kommune i 2019, og vi ligger i top ti uanset, hvem der måler på erhvervsklimaet i Danmark. Det er vi faktisk ret stolte af. Ligesom vi er stolte af de mange virksomheder og turistattraktioner – store og små – som konstant skaber udvikling i Billund Kommune.

I Billund Kommune er der fra byrådets side vedvarende fokus på erhverv- og turisme. Vi er et aktivt medlem af Danmarks Produktionscentrum – Trekantområdet Danmark. I kommunen har vi med Billund ErhvervsFremme og Visit Billund en professionel organisation til at understøtte de forskellige aktører indenfor erhverv og turisme.

Samtidig er kommunens og borgmesterens dør altid åben, uanset om det er nye eller eksisterende virksomheder, der har ønsker.

 

Fakta om erhvervs- og arbejdsliv i Billund kommune:

  • Billund Kommune er i 2019 blevet kåret som "Danmarks mest erhvervsvenlige kommune" (Dansk Byggeri)
  • Der er 140 arbejdspladser pr. 100 indbyggere. Gennemsnittet i Danmark er 96 arbejdspladser
  • I perioden 2015 – 2017 blev der skabt 4,8% flere arbejdspladser i Billund Kommune. Gennemsnittet i Danmark var en stigning på 3,2%
  • Yderligere 40.400 arbejdspladser indenfor 30 minutters kørsel - og 327.000 arbejdspladser indenfor 60 minutter.

 

 

Kontakt:

Borgmester Stephanie Storbank - Tlf.: 79 72 72 07 eller sst@billund.dk